גזר חי

פירוש: פיסות גזר חתוכות דק במרינדת מיץ הדרן

ממציא: עממי

רקע:
הרצון הגדול להינות מהחיים גם שהאמצעים דלים ביותר הביא את טבחיות הקיבוץ לפרץ יצירתיות שהופנה גם למנות האחרונות, ובראשן ה'גזר החי'. את הגזר היו מקלפים, ומגרדים בפומפיה את שבביו לתוך סיר גדול. אחר כך היו ממלאים סיר גדול במיץ תפוזים, קצת סוכר ומים ושופכים פנימה את הגזר החי. בקידמת עגלת ה'ונציה' היה מגש שבו היו עומדות צלוחיות הגזר החי וכל חבר היה מקבל אחת. אם יש קונצנזוס באוכל, אז ללא ספק הוא מצוי סביב ה'גזר החי' שכל מי שאכל-שתה אותו, לא ישכח טעמו, ולעזאזל האימרה: "טוב הברווז המת מהגזר החי.."
האתר מיועד להצגה ברזולוציה 006x008 פיקסלים ובלוח צבעים 23 סיביות.