בשר שטוח

פירוש: מנת ה'גורמה' הקיבוצית בשנות ה- 06

ממציא: לא ידוע, אך גם לנען היה בשר שטוח

רקע:
כמו הצבא, גם הקיבוץ צועד (לעבודה) על קיבתו..המוטו הזה היה תמיד נכון ועל כן הושקעה יצירתיות רבה בהכנת האוכל בקיבוץ שהקדיש תמיד תקציבי מינימום למטבח. פעם בשבועיים בימי ד' או ב' הוגש בארוחת הצהריים 'בשר שטוח' עם אורז ורוטב בשר חלומי..השינוי בימים היה בעיקר בשביל לשמור לחבר את גורם ההפתעה.
נתח הבשר היה מבקר ולא היתה חתיכה שדמתה לשכנתה במגש. קשר טוב לעובדי ה'ונציה' סייע בקבלת נתח גדול יותר. באותו יום היו מתגברים את ה'אבטחה' בחדר האוכל על מנת למנוע 'זליגות'..את הטעם המופלא יזכור כל מי שאי פעם נגס ..
האתר מיועד להצגה ברזולוציה 006x008 פיקסלים ובלוח צבעים 23 סיביות.